Treci direct la conținut

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul ledia.ro este proprietatea societatii comerciale SC LED BOX SRL

Utilizarea site-ului led-box.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si LED-BOX SRL , de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul stifler.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de LED BOX  SRL , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului.

Clientii led-box.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul led-box..ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Garanția produselor

Produsele cumparate prin intermediul led-box.ro beneficiează de garanția obișnuită pe o perioadă de 2 ani. Astfel, fiecare produs livrat care se va strica in timpul utilizarii si nu prezinta urme de utilizare abuziva va fi inlocuit de catre noi.

Garantia legala de conformitate

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Politica de confidentialitate

Led-box .ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

SC LED BOX SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului www.ledia.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

  • Prelucrarea si livrarea comenzilor

  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe ledia.ro

  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor

  • Activitati comerciale

  • Marketing si publicitate

  • Promovarea produselor

  • Cercetare de piata


Pentru mai multe detalii prinvind întreaga politică de confidențialitate ledia.ro click aici


Analiza comportamentului consumatorului


Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.leia.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.


Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.

Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.


Drepturile utilizatorilor

Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.


Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.


Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.


Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:

1. Scan pe email catre adresa contact@ledia.ro

2. Prin posta, curier sau predare personala la sediul Companiei din Calea Turnisorului 128 , Sibiu de luni până vineri între oreele 09:00 și 17:00

Plata


Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

a. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre S.C. LED BOX S.R.L. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

b. Online prin OP sau Home Banking

Plățile ăn contul SC LED BOX SRL se efectuează după plasarea comenzi pe site și doar după ce am emis către dv factură fiscală sau factură proformă pentru produsele comandate.

Livrare către dv a produselor se efectuează după ce banca nostră confirmă primirea banilor în cont.


c. Livrări nternaționale

Acceptăm livrări doar pe teritoriul tărilor EU și doar după ce plata a fost in prealabil confirmată prin transfer bancar.

Copyright

Tot continutul site-ului led-box.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea SC LED BOX SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe stifler.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin SC LED BOX  SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul stifler.ro sau firma SC LED BOX SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la contact@ledia.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul stifler.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site

SC LED BOX SRL permite accesul nelimitat pe site-u led-box.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al LED BOX  SRL.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. LED BOX  SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de stifler.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul ledia.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea LED BOX SRL.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul led-box.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al LED BOX  SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@ledia.ro ( termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

Modificari

LED BOX SRL isi rezerva dreptul, d