Treci direct la conținut

Garantia produselor

Garantia produselor vandute de Ledia.ro

 

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Ledia.ro  beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 

Produse cu certificat de garantie emis de Ledia.ro


Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat contract cu un service autorizat specialist in iluminatul cu LED. Repararea produselor se face doar in cazurile in care produsul este unul custom / adus la comanda si are o valaore mai mare de 200 ron. Pentru produsele cu o valaore mai mica de 200 ron nu reparam produsele in service, le schimbam direct cu unele noi, cu aceleasi caracteristici, similare sau chiar mai bune in cazul in care produsul dvstra nu mai exista pe stoc / nu se mai fabirca.

 

Garantia o primiti in format electronic dar este valabila si cu simpla prezentara e facturii pentru produsele comandate. Certificatul il vei primi pe email, in colet dar il poti descarca si din contul tau de client.

 

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return: completezi formularul de reparatie produs, trimitem curierul la tine sa ridice produsul, gratuit, si dupa ce il reparam ti-l inapoiem tot prin curier, gratuit.


Timpul de service este de 10-15 zile lucratoare pentru produsele custom/ aduse la comanda si 3 zile pentru cele normale. In cazul schimburilor de produse livram catre dvstra in 24-48 de ore maxim. 

 

Produse resigilate


Foarte rar vindem produse resigilate dar in cazul in care o facem si aceste produse beneficiaza la randul lor de certificat de garantie conform legilor in vigoare.


Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs. Ca si norma generala este de 2 ani pentru produsele cu LED , 6 luni pentru accesorii dar unele produse pot avea 3 sau 5 ani de garantie.