Treci direct la conținut

Returnarea produselor

Returnarea produselor cu LED se face in doar 2 minute si in plus ai 30 de zile la dispozitie sa returnezi orice produs.

1.    Completezi acest formular de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de mai jos . De asemenea ne poti  suna la nr telefon : 0763977777 sau email la contact@ledia.ro
2.    Selectezi din formular una dintre optiunile de retur: schimb cu acelasi model (poti opta pentru schimb de marime sau culoare), schimb cu un produs diferit vandut de noi sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare
3.    Dupa aprobarea cererii de retur, pregatesti coletul si noi v-om trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.
-    Poti sa returnezi orice produs in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.
-    Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, perfect functional, cu toate accesorile si fara modificari. In cazul in care produsul returnat este defect se trece automat la service si nu se returneaza banii ci un produs nou.
Conditii de retur produse pe ledia.ro
Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, dacă ca esti persoana fizica . Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii produsului sau folisind cellalte căi de cominicare.


La ledia.ro .ro, la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur.

 

Serviciul ‘’30 de zile drept de retur’’ nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta.

 

 

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:


Nu primim retururi cu valoare sau cu sume pe colete, le refuzam direct. In mometul in care dvstra primiti marfa de la noi , banii ne revin noua in cont bancar. In acelasi mod trebuie sa facem si retururl banilor , prin transfer bancar.


Costul de transport pentru retur este 14.99 lei si este achitat de catre client si se scade din suma datorata pentru produs.

 

 

Cum returnezi produsele vandute ledia.ro

 

Oferim plata in bani ca si retur sau ca si voucher de cumparaturi valabil 1 an . Pentru optiunea de voucher oferim 5% extra ca si valoare.

 

 

Daca alegi optiunea voucher, trebuie sa stii ca:

-    Voucherul este transmisibil si se cumulează cu alte tipuri de vouchere si de carduri cadou;

-    Perioada de valabilitate: 12 luni;

-    Voucherul poate fi aplicat doar pe produsele vandute si livrate ledia.ro

-    Seria voucherului este valabila pentru o singura comanda la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.

 

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

  


 

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.

 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dv: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

 

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

 

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

 

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

 

Va multumim