Politica de confidentialitate ledia.ro Sibiu
Acest site folosește cookie-uri. Acceptați folosirea lor continuând folosirea site-ului. Despre cookies https://ledia.ro/cookies
Lanterna LED cadou la orice comandă mai mare de 249 lei

Confidentialitate

  • INFORMATII GENERALE UTILIZARE MAGAZIN ONLINE WWW.LEDIA.RO

  • 1. Informatii generale 

  • Aceast document are rolul de a va informa cu privire la ce tip de date cu caracter personal sunt colectate de la dvs.,cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

  • Despre noi
  • SC LED BOX SRL , cu sediul in SIBIU , Calea Turnisorului 128, numar de inregistrare la Registrul Comertului f32/1307/2015, cod fiscal RO353659adresa de email contract@ledia.ro nu este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.(sau a depus documentatia de inregistrare ca ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal).

  • Operatorul respecta legislatia romana in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor pesonale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor personale colectate de catre noi.

  • Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Operator cu sediul in Sibiu, Calea Turnisorului 128 , Tel: 0756396763 sau prin e-mail la adresa contact@ledia.ro 

  • Scopul colectarii datelor este facturarea si trimiterea produsele cumparate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, personalizarea serviciilor oferite catre dvs., informarea utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de operator, realizarea de tipologii ale vizitatorilor site-ului pentru optimizarea serviciilor oferite si marketing online.
  •  
  • 2. Ce informatii colectam

  • Operatorul colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

  • Date personale furnizate direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la www.ledia.ro , va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, numarul dvs. de telefon si va putem cere alte informatii personale.

  • Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dvs. vizita. In momentul in care doriti sa finalizati o comanda pe site-ul www.ledia.ro, veti fi intrebati mai multe detalii legate de persoana fizica sau juridica pe numele careia trebuie sa se faca facturarea produselor cumparate de catre dvs.

  • Date personale din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. www.ledia.ro , ca si alti operatori, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata, si in scopul prevenirii fraudelor.

  • Cookieuri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, www.ledia.ro poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs..

  • Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

  • Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.
  •  
  • 3. Cum si cand folosim informatiile

  • www.ledia.ro foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

  • - Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs. Datele sunt acordate pentru cumpararea unui produs, ele vor fi folosite pentru facturare si livrare, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. De asemenea, in masura in care ati optat pentru primirea newsletter-ului nostru, vom folosi datele primite de la dvs. pentru corecta personalizare a acestuia si informarea dvs.cu privire la ofertele ledia.ro;

  • - Informatia colectata din raportul de trafic al serverului (asa-numitele log-uri de trafic) administrat de www.ledia.ro: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre, respectiv care produse sunt de interes pentru utilizatori. De asemenea ne poate indica daca un utilizator s-a inregistrat de doua ori pe acest site www.ledia.ro  colecteaza pe o perioada determinata adresele IP ale vizitatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Operatorul nu utilizeaza datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP, cu exceptia cazurilor de frauda si tentativa de frauda cind ne rezervam dreptul a face acest lucru conform legii in vigoare.

  • - Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: www.ledia.ro foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile va permit sa salvati parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.

  • Toate platile facute catre www.ledia.ro sunt procesate prin intermediului unor terte persoane, care au intreaga responsabilitate pentru prelucrarea datelor legate de plati, inclusiv datele cardului dvs. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati politica privind viata privata a firmei care proceseaza cardurile. Epayment.

  • www.ledia.ro nu colecteaza si nu stocheaza niciun fel de informatie cu privire la datele cardului dvs.
  •  
  • 4. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

  • Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.
  • (function(){ra_key="E2IKI2DDPBVV1N";ra_params={add_to_cart_button_id:'button-cart',price_label_id:'price_label_id',};var ra=document.createElement("script");ra.type="text/javascript";ra.async=true;ra.src=("https:"==document.location.protocol?"https://":"http://")+"tracking.retargeting.biz/v3/rajs/"+ra_key+".js";var s=document.getElementsByTagName("script")[0];s.parentNode.insertBefore(ra,s);})();function checkEmail(email){var regex=/^([a-zA-Z0-9_.+-])+\@(([a-zA-Z0-9-])+\.)+([a-zA-Z0-9]{2,9})+$/;return regex.test(email);};jQuery(document).ready(function($){jQuery("input[type='text']").blur(function(){if(checkEmail($(this).val())){_ra.setEmail({'email':$(this).val()});console.log('setEmail fired!');}});});var _ra=_ra||{};_ra.visitHelpPageInfo={'visit':true};if(_ra.ready!==undefined){_ra.visitHelpPage();};

comodo secure site-ul ledia.ro are ssl activat