Treci direct la conținut

Misiune, Valori, Viziune

Bine te-am găsit pe site-ul nostru.

Tot acest site și munca din spatele lui au la bază 3 piloni pe care ne bazăm activitatea : Misiune, Valori și Viziune

Misiunea noastră este să dezvoltăm în mod sustenabil implementarea tehnologiilor cu LED în fiecare casă, afacere și stradă din România. Să oferim consultanța necesară, sprijinul și cele mai bune produse pentru fiecare client.

Viziunea noastră este să fim magazinul online preferat, unde clienții si partenerii noștrii găsesc toate soluțiile pentru iluminat necesare fiecărui proiect.

Valori

+ Integritate : Suntem onești, deschiși și întotdeauna facem lucrurile așa cum trebuie. Ne păstrăm obiectivitatea în orice interacțiune și nu tolerăm nici un comportament care să aducă prejudiciu clientului sau nouă.

+ Învățare : Suntem dornici să învățîm zi de zi.  Aflăm lucuri noi și implementăm tehnologi noi . Analizăm exepriențele , recunoaștrem greșelile și învățăm din ele. Suntem deschiși la schimbare și ne adaptăm ușor la trenduri.

+ Respect : ne respectăm colegii, colaboratorii și clienții. Ne dorim să schimbăm lucrurile doar în bine, acest lucru poate fii făcut doar dacă acceptăm că fiecare este diferit, apreciem diversitatea de idei, opinii și experințe

+ Pasiune : Am pornit această afacere din pasiune și suntem după 6 ani la fel de dornici să reușim. Suntem pentru mulți o sursă de inspirație și ne place să lucrăm cu oameni creativi și dornici de bine. Așa ca tine, clientul nostru!

+ Colaborare: Apreciem diversitatea de opinii . Știm să ascultăm, suntem clari și preciși când comunicăm. Nu condamnăm greșeala, dar considerăm că este greșit să nu acorzi sau să ceri ajutor când este nevoie.

+ Simplitate : În relația cu clienții noștrii, avem în vedere simplitatea și confortul. Dorim să fim eficienți, să nu complicăm lucurile, să nu irosim resurse și timp.

+ Inovație : Avem o preocupare constantă pentru metode , tehnologie care să ducă la oferirea celor mai noi soluții pentru iluminat de pe piață.

+ Profesinalism : Am reușit în cei 6 ani de activiate să avem peste 15000 de clienți,  mulți sunt cu noi pentru orice proiect nou care trebuie implementat.