Treci direct la conținut

Misiune, Valori, Viziune

Ledia.ro este magazin online iluminat cu LED din Sibiu,Romania

Bine te-am găsit pe site-ul nostru.


Ne bucură enorm de mult faptul că ai ajuns aici și putem în câteva rânduri să-ți spunem despre noi.


Eu, cel care vă scrie aceste rănduri, mă numesc Nicolae Lomănar, administrez societatea din spatele site-ului Ledia.ro.


În mare totul a început așa :

- în anul 2010 când lucram pentru o firmă din Madrid, Spania pe partea de implementare soluții iluminat LED. Era faza în care toată industria se schimba și apăreau primele soluții cu iluminat LED pe care acum le vedem cu toții.

- în 2012 am revenit în România și am pus bazele acestui start-up. Timid și cu puține cunoștințe de e-commerce dar cu mult chef de muncă și o parte foarte solidă de cunoștințe pentru soluțiile de iluminat cu LED.

- primul coleg nou l-am avut abia in 2014, acum suntem 4 persoane și ajungem după o perioadă de trainning de minim 6 luni să cunoaștem cu toții soluțiile cele mai potrivite. Lavinia, Ioana și Vasile sunt parte din echipă.

- pe lângă echipa care este zilnic aici, colaborăm si cu agenții & freelanceri din România, care ne ajută în procesele de zi cu zi și pentru optimizarea de sisteme.

- punem mult suflet și avem un proces riguros de selecție pentru produsele pe care le vindem. Luăm , testăm și vindem după minim 3 luni în care am testat unele produse. Avem firme partenere sau prieteni unde putem testa și cere un feedback corect și onest despre ceea ce vindem. Dacă trec testul ajung pe site. Dacă îl pică nu vindem, atât de simplu.

- domeniul în care activăm și nișa este foarte dezvoltată în România, cu o cantitate de produse imensă și firme concurente la fel.

- momentan avem peste 70 de parteneri cu care colaborăm lunar și aici aș enumera: firme de logistică, furnizori din 12 țări, firme de contabilitate sau pentru marketing. Ne place să credem că prin toată activitatea noastră aducem bunăstare și schimbăm în bine România.


Ne dorim să reușim iar pentru asta, tot acest site și munca din spatele lui au la bază 3 piloni pe care ne bazăm activitatea : Misiune, Valori și Viziune


Misiunea noastră este să dezvoltăm în mod sustenabil implementarea tehnologiilor cu LED în fiecare casă, afacere și stradă din România. Să oferim consultanța necesară, sprijinul și cele mai bune produse pentru fiecare client.


Viziunea noastră este să fim magazinul și partenerul online preferat, unde clienții si partenerii noștrii găsesc toate soluțiile pentru iluminat necesare fiecărui proiect.


Valori

+ Integritate : Suntem onești, deschiși și întotdeauna facem lucrurile așa cum trebuie. Ne păstrăm obiectivitatea în orice interacțiune și nu tolerăm nici un comportament care să aducă prejudiciu clientului sau nouă.


+ Învățare : Suntem dornici să învățîm zi de zi.  Aflăm lucuri noi și implementăm tehnologi noi. Analizăm exepriențele, recunoaștrem greșelile și învățăm din ele. Suntem deschiși la schimbare și ne adaptăm ușor la trenduri.


+ Respect : ne respectăm colegii, colaboratorii și clienții. Ne dorim să schimbăm lucrurile doar în bine, acest lucru poate fii făcut doar dacă acceptăm că fiecare este diferit, apreciem diversitatea de idei, opinii și experințe.


+ Pasiune : Am pornit această afacere din pasiune și suntem după 6 ani la fel de dornici să reușim. Suntem pentru mulți o sursă de inspirație și ne place să lucrăm cu oameni creativi și dornici de bine. Așa ca tine, clientul nostru!


+ Colaborare: Apreciem diversitatea de opinii. Știm să ascultăm, suntem clari și preciși când comunicăm. Nu condamnăm greșeala, dar considerăm că este greșit să nu acorzi sau să ceri ajutor când este nevoie.


+ Simplitate : În relația cu clienții noștrii, avem în vedere simplitatea și confortul. Dorim să fim eficienți, să nu complicăm lucurile, să nu irosim resurse și timp.


+ Inovație : Avem o preocupare constantă pentru metode, tehnologie care să ducă la oferirea celor mai noi soluții pentru iluminat de pe piață.


+ Profesionalism : Am reușit în cei 6 ani de activiate să avem peste 9000 de clienți,  mulți sunt cu noi pentru orice proiect nou care trebuie implementat.


Sper că ești de acord cu cele scrise mai sus și că te-am convins să lucrezi cu noi. Te aștept pe site pentru solițiile cu LED necesare proiectului tău sau te rog să ne trmitiți un email , mesaj aici pe chat sau telefon pentru orice nedumerire sau ajutor de care ai nevoie.

Ne face plăcere să povestim cu tine și o să tratăm fiecare proiect ca e unul personal.


O zi minunată vă doresc!