Treci direct la conținut
Beneficii Pentru Iluminatul Comercial Cu Proiectoare Led Pe Sină - ledia.ro

Beneficii Pentru Iluminatul Comercial Cu Proiectoare Led Pe Sină

Spoturile si proiectoarele led cu montaj pe șină sunt una dintre cele mai populare metode de iluminat in centrele comerciale,magazine de orice fel,studiouri,etc.

Acesta metodă de iluminare pe șină este utilizata des in ultimii ani si este folosită in mod obișnuit pentru a evidenția diverse produse,haine,articole de artă sau obiecte valoroase.

Proiectoarele led pe șina au design-uri diferite,ceea ce le face perfecte pentru decorarea spațiului dumneavoastră.

 

 

Spoturile led au o capacitate mare de orientare si focalizare,cu un consum de energie redus,aproximativ 80% mai puțin decat un bec standart,si nu se incalzesc.

Acest lucru este ideal pentru propietarii unei afaceri care doresc acest sistem de iluminare cu led pe șină cu mai puține cheltuieli.

 Asadar proiectoarele led pe șină nu sunt proiectate doar pentru un decor frumos,spațiu mai mult si comfort,ci și pentru utilizarea mai putină a energiei electrice.

Corpurile de iluminat pe șina se instalează foarte usor,sunt rezistente si produc efecte luminoase variate.

La sistemul cu șine sunt acceptate becurile tradiționale,becurile cu Led,halogene si corpurile de iluminat montabile.

 

 

Pentru iluminatul din spațiile comerciale,magazine sau showroom-uri se recomandă lumina alb rece(6000-6500K) pentru a evidenția produsele,iar pentru iluminatul din muzee,clădiri istorice,sau evidențiatul bijuteriilor vă recomandăm lumina caldă(2700-3000k).

Sistemul de iluminat cu Led se realizează cu ajutorul șinei.Șina se fixeaza in perete cu ajutorul pieselor de prindere si a corpului de iluminat.

Inainte de a va achizitiona spoturile sau proiectoarele led pe șina este necesar sa cunoasteti modul de realizare al montajului si de cate corpuri de iluminat aveti nevoie.

Spoturile led sunt disponibile in diverse design-uri cu becuri in culori diferite ceea ce le face ideale si in scopuri decorative.

In spațiile mari se aplica spoturile pe șina de putere mare,si suplimentar spoturi incastrate,care se pot integra in decorul existent.

 

 

 

Sunt disponibile pentru montaj urmatoarele elemente de imbinare ale șinelor:liniar,colt,imbinare 'T' si cruce.

Conectoarele va permit sa conectați șina conform planului pentru iluminat.

 

 

Faptul ca spoturile sunt orientabile reprezintă un avantaj in momentul in care dorim sa reamenajăm incaperea,deoarece corpurile de iluminat nu mai trebuiesc schimbate sau inlocuite.

 

Alte beneficii includ si consumul redus de carbon,si absența razelor UV care pot contribui la protejarea mediului.

Așadar beneficiile pe care le pot furniza corpurile de iluminat pe șină iși merită cu adevarat investiția!

 

Pe ledia.ro vă intampinăm cu cele mai noi si moderne produse in materie de iluminat,iar colegii noștri vă stau la dispoziție oricand pe chatul site-ului pentru asisțentă gratuită!

Articolul anterior 8 Idei Simple De Iluminat Cu Led Pentru Casa Ta
Articolul următor Iluminat Festiv Cu Leduri

Lasă un comentariu

Toate comentarile trebuie aprobate de colegii noștrii.

*spații obligatorii de completat