website
Sari la conținut

Ne găsiti și pe

Cumpără de minim 99 lei și livrăm gratuit!

Contact telefonic

8 Beneficii Ale Iluminatului LED Stradal

8 Beneficii Ale Iluminatului LED Stradal - ledia.ro

Iluminarea strazilor este o necesitate importanta indiferent de mediul in care ne aflam;mediul rural sau mediul urban,iar lipsa luminii pe timpul noptii poate declansa o multime de probleme.

Tehnologia moderna le-a permis producatorilor sa creeze o multitudine de modele de lampi din ce in ce mai eficiente si mai versatile ajungandu-se pana la variantele cu Led.

Noile corpuri de iluminat cu led indeplinesc cele mai inalte criterii de economisire si de iluminat eficient al drumurilor,contribuind activ la econimisirea energiei electrice al orasului sau comunei.

Lampile stradale cu led sunt ideale pentru a asigura iluminatul drumurilor publice,parcurilor,parcarilor,spatiilor de joaca,pistelor de biciclete etc.

Se pot monta individual sau in grupuri pentru a spori volumul de lumina,oferind in acelasi timp o distributie uniforma a luminii,fiind dotate cu mai multe leduri tip SMD de ultima generatie

 

Corpurile cu Led pentru iluminatul stradal au o greutate mica si o protectie impotriva umiditatii,putand fi folosite si la temperaturi extreme si au rezistenta la socuri si vibratii.

 

 

Principalele avantaje ale Iluminatului Led stradal sunt:

 

1. Consumul redus de energie.

Tehnologia Led in materie de iluminat este cunoscuta pentru faptul ca are un consum foarte mic de energie,iar aceste lampi pentru iluminatul stradal pot economisi pana la 40%-80% din factura de energie.

Asadar alegea lor pentru iluminatul stradal ar fi cea mai potrivita si convenabila varianta

 

2.Lumina puternica

Lampile cu led-uri sunt mult mai eficienta fata de cele fluorescente deoarece iarna becurile fluorescente isi pierd din eficienta si ilumineaza mai putin,insa lampile cu led-uri stradale garanteaza lumina puternica si la temperaturile scazute.

Directionarea luminii in partea de jos a carosabilului reduce cantitatea de lumina ce este indreptata direct catre ochii soferilor,astfel riscul accidentelor este redus.

 

 

 

 

3.Durata de viata ridicata si costuri de intretinere reduse

Lampile led au o durata de functionare de peste 50.000 ore,iar costurile de inlocuit sau de reparat sunt mult mai mici(aproximativ pana la  50%-75%) in comparatie cu lampile clasice de iluminat stradal.

Calitatea foarte buna a materialelor si tehnologia moderna a corpurilor de iluminat cu led permit in timp o rezistenta de lunga durata,asa ca nu vor exista costuri multe de intretinere.

 

4.Indice de redare a culorilor ridicat

Indicele de redare a culorilor reprezinta capacitatea unei surse de lumina de a reproduce culorile obiectelor intr-un mod cat mai aproape de realitate.

Redarea corecta a culorilor ajuta conducatorii de autovehicule sa recunoasca potentialele pericole aflate pe traseu.

In imaginea de mai jos puteti observa cu usurinta diferenta dintre becurile de iluminat traditionale(stanga)si iluminatul cu led(dreapta).

 

 

5.Pornire si oprire rapida 

Timpi de pornire si oprire instananee cumparativ cu lampile fluorescente,care au descarcari de intensitate,vapori de mercur si necesita un timp mai indelungat pentru a se aprinde la maximum intensitatiii lor.

Pornirea se face instant,atingand maximul intensitatii lor in ce mai scurt timp.

 

6.Nu contin substante daunatoare 

Lampile cu led-uri pentru iluminatul stradal respecta certificatele RoHS,nu contin mercur sau plumb si nu elibereaza gaze toxice daca se deterioreaza.

Ca urmare materialele din care sunt confectionate corpurile de iluminat sunt mult mai prietenoase pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor.

 

 

Efectul iluminatului stradal cu led poate sa va ajute la amplififcarea aspectului placut al oraselor sau comunitatilor punand in valoare centrele comerciale sau culturale.

 

7.Reciclabile 100%

Pe langa beneficiile standart ale tehnologiei Led,cum ar fi consumul redus de energie,eficienta ridicata,durata de viata foarte lunga,rezistente la vibratii,Lampile de iluminat stradale sunt reciclabile 100%,fiind realizate din materiale prietenoase cu mediul inconjurator.

 

8.Protectie impotriva intemperiilor

Corpurile de iluminat stradale au un grad de protectie ridicat IP65, ceea ce se asigura protectie totala contra patrunderii prafului sau a apei.

Lampile led stradale functioneaza la capacitate maxima,iar designul lor este conceput special sa reziste conditiilor meteorologice deosebite iar spre deosebire de alte corpuri de iluminat,raman stabile si functionale chiar si in conditii de inghet.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

Stoc propriu

95% din produsele de pe site sunt în

depozitul nostru. Expediem în 24h

Suport dedicat

Oferim suport dedicat, consiliere &

îndrumare pentru proiectele tale

Cumpărături sigure

Cumperi în siguranță, ai suport și

drept de retur, garanție sau schimb

Please SAVE to make app work