Treci direct la conținut
Iluminat Festiv Cu Leduri - ledia.ro

Iluminat Festiv Cu Leduri

 

Mai este foarte putin timp pana la Craciun,asa ca trebuie sa ne pregatim din timp ,astfel incat casa noastra sa arate festiv si cat mai bine pentru noi,cat si pentru cei dragi care ne vor calca pragul.

 

Craciunul si Anul nou sunt intradevar si sarbatorile luminii.In aceasta perioada strazile si casele primesc o infatisare festiva si luminoasa pentru a face aceasta sarbatoare si mai speciala.

 

Invita atmosfera de Craciun in casa ta,incepand de la exterior.Imbracati-va casa in haine festive de iarna cu instalatii de lumini pentru exterior sau interior!

 

Spuneti adio clasicelor furtune cu beculete colorate care se pot arde in orice moment,si profitati de noua tehnologie de iluminat cu led!

 

 

Pe langa traditionalul brad de craciun aveti posibilitatea sa creati o atmosfera festiva in casa sau curtea dumneavoastra cu ajutorul led-urilor,iar Ledia.ro va pune la dispozitie o multime de decoratiuni speciale pentru Craciun.

 

Sistemul de iluminat cu led-uri reprezinta la ora actuala cea mai cea mai moderna si ieftina alternativa,la preturi foarte avantajoase.

 

Banda cu led se poate folosi nu doar pentru impodobirea exterioara a cladirilor,realizarea de diferite decoratiuni pentru Craciun,dar si pentru decorarea unor spatii mai intunecate din casa.

 

Cu acest sistem de iluminat cu led puteti crea diferite aranjamente luminoase pe cladiri,case sau centre comerciale,la organizarea petrecerilor si de ce nu si la alte sarbatori importante.

 

 

Pentru o atmosfera de poveste si elemente de iluminat minunate,am facut o lista cu decoratiuni in materie de iluminat pentru casa ta!

 

Banda led RGB 

 

Sau banda led colorata pe intelesul tuturor,este flexibila,extra plana si usor de montat compusa din 3 cipuri led:rosu,verde si albastru.

Banda led rgb permite prin flexibilitatea si usurinta in utilizare,crearea de medii personalizate exact asa cum doreste utilizatorul.

Toate benzile rgb au nevoie de un controller pentru schimbarea culorilor benzii.Cu ajutorul controlerului puteti regla intensitatea,viteza si luminozitatea led-urilor.

Cu aceasta banda colorata veti obtine efect luminoase spectaculoase in pragul sarbatorilor de iarna,si cu siguranta casa sau elementul ales de dumneavoastra va iesi in evidenta.

 

 

 

Candelabru impodobit cu ornamente de Craciun

 

Cea mai draguta idee pe care o puteti realiza este sa va impodobiti candelabrul cu ornamente de Craciun.

Un astfel de decor arata uimitor oriunde,de la bucatarie la sufragerie sau dormitorul dumneavoastra sau al copiilor.

Exista o multime de tutoriale pe internet  pentru a va arata cum sa realizati un astfel de aranjament in cazul in care nu stiti cum sa il realizati.

Pe site-ul nostru gasiti o gama variata de candelabre pentru toate gusturile,vintage,clasice sau elegante concepute special pentru fiecare gust sau preferinta propie.

 

 

Banda led digitala

 

Este cunoscuta si sub denumirea de Dream Led sau Magic Led si este o banda cu chip 5050 RGB dar cu diferite standarte de control.

Puteti controla grupuri de catre 3 led-uri SMD de pe o banda led in comparatie cu modelul clasic de banda RGB ce permite doar controlul tuturor led-urilor de pe intreaga banda.

Cu aceasta banda se pot face combinatii si decoratiuni deosebite.

Controllerul acestei benzi are peste 300 de programe predefinite.

 

 

Fibra optica 

 

Este un ghid de unda dielectric ce transmite lumina de-a lungul axei sale daca este transmisa de o sursa de lumina constanta.

Fibra optica poate avea diverse utilizari si intrebuintari,de la tavane cu efect de cer instelat pana la diferite decoratiuni.

Se poate monta in orice mediu,indiferent de conditiile meteo,siguranta utilizarii acestui tip de fibra fiind de 100%.

 

 

Furtun led luminos 

 

Poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior.Este perfect pentru decorarea fatadelor,a gradinii sau pentru decoratiunile de Craciun.

Furtunul luminos se poate folosi in orice anotimp,are un grade de protectie IP65 si se poate taia in mai multe segmente in locurile marcate.

Se alimenteaza direct la 220V printr-un controler special destinat benzilor de 220V.Controllerele pot fi IR sau RF si pot alimenta pana la 50 metri de banda.

 

 

Modul pixel digital

 

Modulele Led sunt recomandate pentru a fi utilizate in realizarea reclamelor luminoase,design interior,iluminat panouri de publicitate,etc.

Sunt controlate digital fiecare in parte,iar in acest mod pot avea culori diferite si fiecare chip se transforma intr-un punct de lumina.

Fiecare pixel este este turnat in plastic,sunt impermeabile,si nu este nevoie de atentie speciala la utilizarea lor,fiind foarte rezistente.

 

 

Va asteptam pe site-ul nostru cu cele mai noi si moderne produse in materie de iluminat,iar colegii nostri va stau la dispozitie pe chatul site-ului pentru orice intrebare!

 

 

                      Echipa Ledia.ro va ureaza Sarbatori fericite! 

 

 

Articolul anterior Beneficii Pentru Iluminatul Comercial Cu Proiectoare Led Pe Sină
Articolul următor Profile de aluminiu pentru bandă LED- tipuri si montaj 2024

Lasă un comentariu

Toate comentarile trebuie aprobate de colegii noștrii.

*spații obligatorii de completat