Treci direct la conținut
8 Idei Simple De Iluminat Cu Led Pentru Casa Ta - ledia.ro

8 Idei Simple De Iluminat Cu Led Pentru Casa Ta

 

In acest articol va voi prezenta cateva metode simple prin care va puteti infrumuseta casa cu ajutorul corpurilor de iluminat cu led pentru interior si pentru iluminatul cu led pentru exterior.

Fie ca vorbim despre lampi cu led,benzi led,aplice,lustre sau tuburi led,aceste corpuri de iluminat cu led reprezinta principala tendinta in materie de iluminat la ora actuala.

Fie pentru iluminare,fie pentru afisare sau pentru indicare a starii de functionare a unor dispozitive,putem constata ca suntem inconjurati de Led-uri.Dezvoltarea din ultimul timp a facut ca aceste dispozitive sa devina nu numai economice energetic,ci si eficiente in zone in care odinioara patrundeau cu greu.

Eficienta energetica a ledurilor este de 2 ori mai mare decat a lampilor fluorescente si de 10 ori mai mare decat a becurilor incandescente.

Un alt avantaj al surselor de lumina Led este siguranta lor ecologica si usurinta de eliminare deoarece ele nu contin mercur,plumb si alte substante nocive. 

Insa,principalul avantaj al iluminatului cu Led de inalta calitate consta in faptul ca intradevar aceasta lumina reduce costurile de energie si de intretinere,si imbunatateste calitatea luminii.

In rezumat,se poate spune ca utilizarea tehnologiei Led,care doar cu cativa ani in urma parea departe de a fi adoptata in masa,devine o tendinta vitala importanta.

 

In cazul in care nu prea aveti idee unde puteti amplasa corpurile de iluminat cu led va venim in ajutor cu cateva idei simple si de efect menite sa va ajute in urmatoarele voastre proiecte.

 

1.Iluminatul cu led in dormitor trebuie sa fie unul flexibil,eventual realizat pe zone,pentru a creea o stare de liniste si relaxare.Puteti alege dintr-o gama variata de lustre si candelabre cu led cu un design desavarsit pentru iluminatul dormitorului dumneavoastra.

 

 

2.Iluminatul treptelor cu banda led sau profile led

Veti obtine un aspect stilat daca optati pentru iluminatul cu led-uri al treptelor din casa sau curtea dumneavoastra, si merg foarte bine integrate aproape in orice design.

Va imbunatati in mod cert vizibilitatea pe timpul serii,si va oferi o nota vizuala minunata si foarte eleganta.De asemenea luminile se pot controla in mod inteligent cu ajutorul unui controler care incorporeaza senzori de miscare si softuri inteligente 

 

 

3.Iluminatul pentru dulap,mobila sau sifonier

Daca dorim sa iluminam mobilierul din baie,mobilierul din dormitor sau sifonier,utilizarea led-urilor in locurile mai greu accesibile sau intunecoase reprezinta o modalitate foarte eficienta si simpla de iluminat.

 

 

4.Iluminatul cu Led al oglinzilor din baia sau dormitorul vostru.

Iluminatul cu led-uri al oglinzilor ofera un aspect foarte stilat si elegant in orice incapere le-ati amplasa.

Puteti opta pentru aplica,spoturi,lustre sau banda led pentru decorarea oglinzilor din casa dumneavoastra.

 

 

Ce părere aveți? sunt utile sfaturile noastre pentru iluminat cu LED? Mai avem încă 4 pentru voi!

 

5.Iluminatul cu led-uri pentru curte si gradina.

Corpurile de iluminat pentru exterior sunt ideale pentru curtea sau gradina dumneavoastra si cu siguranta va evidentia intr-un mod minunat spatiul sau obiectul ales de dumneavoastra.

 

 

6.Iluminatul cu Led pentru piscina va scoate din anonimat orice piscina oferindu-va o priveliste foarte incantatoare.

 

 

7.Iluminatul cu Led pentru living.

De la candelabre sofisticate,lustre avangardiste,plafoniere,aplici si pana la veioze puteti transforma livingul dumneavoastra intr-o incapere cu stil.

 

 

8.Iluminatul cu Led pentru rafturi.

Daca doriti sa iluminati raftul unei biblioteci,sau etajerele din casa dumneavoastra,puteti opta pentru banda led pe care o pozitionati in interiorul raftului.

 

Articolul anterior #Giveaway Canal Youtube Ledia.ro
Articolul următor Beneficii Pentru Iluminatul Comercial Cu Proiectoare Led Pe Sină

Lasă un comentariu

Toate comentarile trebuie aprobate de colegii noștrii.

*spații obligatorii de completat